Services

Удобности

 • ламба
 • вентилатор
 • заедничка бања
 • кревет за едно лице
 • огледало
 • поплочен под
 • Wi-Fi
 • интернет
 • поглед кон двор
 • телевизор со рамен екран
 • клима уред
 • биде
 • туш
 • пешкири за капење
 • «King size» кревет
 • закачалки
 • биро
 • стол
 • два кревети за по едно лице
 • «King size» кревет
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>